1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Det dyreste finalefelt til Årets Bil nogensinde!

Det dyreste finalefelt til Årets Bil nogensinde!

Det dyreste finalefelt til Årets Bil nogensinde!
0
0

De fem finalister til Årets Bil i Danmark er blevet fundet, og det er det dyreste felt nogensinde!

MKD, Motorjournalisternes Klub Danmark, har i denne uge fundet finalisterne. Der var i alt 31 biler som var kandidater til titlen, men nu er ”de svageste” modeller sorteret fra. Normalt er det her feltet bliver rigtig kedeligt, men sådan forholder det sig ikke denne gang!

Sidste år vandt Citroën C4 Cactus, i 2014 vandt Skoda Octavia og i 2013 vandt trillingerne VW up!, Skoda Citigo og Seat Mii. Vi træder næppe nogen over tæerne, når vi siger dette ikke er specielt interessante biler.

Kandidaterne itl Årets Bil i Danmark 2016 er:

Dermed er vi på Bilsektionen.dk også blevet noget overrasket, da MKD plejer at vælge biler, som den almindelige dansker kan komme i nærheden af. Jaguar XE koster fra cirka 550.000 kroner og en Volvo XC90 koster knap 1,2 millioner kroner!

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

Vi har endnu ikke prøvet Skoda SuperB, men er noget overrasket over, at den ikke er på listen. Dog havde vi slet ikke forventet en Mazda CX-3 i finalefeltet.

Her på Bilsektionen tror vi Opel Astra løber med sejren. På forhånd havde vi dømt Volvo XC90 ude på prisen, men hvis der skal komme en uventet (men værdig) vinder, så vil det være den!

Årets vinderbil findes d.26 november.