1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ekstrem Cayenne Turbo
0

Ekstrem Cayenne Turbo

Ekstrem Cayenne Turbo
0
0

Mansory har det med at tage alting de rør til ekstremerne. Det gælder derfor også denne Porsche Cayenne Turbo. I forvejen er det en tjep bil, men hurtig har netop fået en ny betydning.

Ved Geneve Motor Show har Mansory vist den stylede Cayenne med alt hvad de tilbyder. Kunderne kan dog godt vælge specifikke dele, hvis de ikke vil have en helt så opsigtsvækkende Cayenne. Udstillingsmodellen gør bl.a. brug af carbon fiber flere forskellige steder og med de enorme 23” alufælge pakket ind i 315/25R23 high performance dæk er den et ordentligt dollargrin.

Desuden har Mansory gjort det muligt, at man kan tilkøbe et elektronisk modul, der med et enkelt klik sænker den med 40mm! Dette gør den dog mere aggressiv at se på, og mere stabil ved høje hastigheder.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Ligesom alle andre tunere tilbyder Mansory et ekstremt antal af forskellige kombinationer af læder, alcantara, træ, carbon, aluminium osv.

Som fortalt øverst i artiklen, så er motoren også opgraderet. De 570 hk og 800 Nm fra standard V8-motoren yder, var åbenbart ikke nok. Nu er ydelsen 800 hk og 1.050 Nm, hvilket får den store SUV til at sprinte fra 0-100 km/t på blot 3,9 sekunder! Desuden er topfarten hele 300 km/t.

God tur siger vi bare.