1. Home
  2. Baggrund
  3. Få mest for din brugte bil i marts
0

Få mest for din brugte bil i marts

Få mest for din brugte bil i marts
0
0

Skal den store familiebil skiftes ud til en mindre mere brændstofvenlig brugt bil? Så er det iflg. Autocom.dk nu man skal slå til.

Hvis man slår til og sælger sin bil i marts, er muligheden for en skarpere pris god, da efterspørgslen på nyere brugte biler er høj. Specielt nu er efterspørgslen hos bilforhandlerne efter brugte biler specielt høj, da man har en stigende efterspørgsel samt faldende udbud. Disse forhold bør derfor kunne sikre en bedre betaling ved salg af sin gamle bil.

Iflg. tal fra Danmarks Statistik var perioden mellem månederne marts til maj i 2012 tidspunktet, hvor der blev lavet flest nyregistreringer. I alt blev der registreret 45.000 biler i marts 2012, hvilket var næsten 55 % flere end december selvsamme år!

Der er en specielt stort efterspørgsel efter brugte biler i de større segmenter, da udbuddet ikke har kunne følge med. Dette kan forklares med få indregistrerede biler fra januar 2009 til april 2010, hvilket er disse årgange leasingselskaberne nu får tilbage. Mikrobilerne har danskerne dog taget til sig, hvorfor det er nemmere at gøre et godt køb på en af disse.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Leder du efter en brugt bil kan vi anbefale dig at bruge vores nye bilmarked med over 45.000 brugte biler!