1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Facelift til Audi A6 på vej
0

Facelift til Audi A6 på vej

Facelift til Audi A6 på vej
0
0

Diskrete visuelle ændringer, Matrix LED-forlygter og hybridteknik er nyt i den faceliftede Audi A6.

En faceliftet udgave af Audi A6 er blevet spottet under test. På bilen kan ses mindre kosmetiske ændringer for både sedan og Avant-udgaven. De visuelle ændringer er subtile, men en række tekniske opdateringer under huden skal holde A6 konkurrencedygtig med BMW 5-serie og Mercedes E-klasse.

Billederne viser et nyt forlygtedesign med Matrix LED-forlygter, der anvender samme teknologi fra den faceliftede A8. Individuelle LED kan tændes eller slukkes, hvilket giver forbedret lys og større brug af langt lys uden at blænde modkørende.

Kølergrillen og luftindtagene er også modificerede, med en kølergrill i stil med Audi A3 e-tron hybrid. Opdaterede baglygter og en ny bagkofanger med rektangulære afgangsrør fuldender det nye look.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Hybridteknologi vil også være en del af den faceliftede A6. Audis administrerende direktør Rupert Stadler bekræftede på Beijing Motor Show, at en plug-in hybrid ved navn A6 e-tron vil blive tilbudt i Kina fra 2015 og lanceret i Europa kort efterfølgende.

A6 e-tron forventes at anvende en turboladet benzinmotor med en elektrisk motor for at maksimere brændstofforbruget. Mens benzinhybriden passer godt til det kinesiske og nordamerikanske marked, vil den 2.0-liters dieseldrevne A6 Ultra nok i højere grad appellere til europæiske købere, takket være dens økonomi på 22 km/l.

Den nye Audi A6 forventes på markedet på 2015, sammen med en svagt modifceret udgave af den hurtigere S6. En modificeret S6 forventes at få 15 ekstra hestekræfter, således at dens 4.0-liters twin-turboladede V8 motor vil yde 430 hk.

tags: