1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til BMW’s mindste
0

Facelift til BMW’s mindste

Facelift til BMW’s mindste
0
0

BMW 1-serien får et diskret facelift, den mere sporty 1-serie får premiere ved Geneve Motor Show.

Bare rolig! 1-serien har stadigvæk baghjulstræk… Og vægtfordelingen er 50/50, så mon ikke den stadig er skæg?

Dimensionerne er også uændret, således BMW 1-serien fortsat måler 433 cm i længden, 177 cm i bredden og 142 cm i højden. Bagagerummet på 360 liter kan udvides til 1.200 liter, hvis man lægger bagsæderne ned.

Tre cylindre og EU6 motorer

Faceliftet inkluderer en ny front og bagende foruden nye 3- og 4-cylindrede EU6 motorer med TwinPower Turbo-teknologi.
LED-lys bliver ligeledes standard ligesom baglygterne er nye med en speciel ”L”-form.
Indvendig får man den 6,5” skærm og BMW iDrive fra standard, og det skal hjælpe med at højne kvalitetsfølelsen i den eksklusive lille BMW.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Kigger vi videre på det tekniske kan man som ekstraudstyr vælge en ottetrins Steptronic automatgearkasse, mens den sekstrins manuelle gearkasse er standard. BMW 125, 120d og M135i xDrive har dog automatgearkassen fra standard.
Automatgearkassen taler sammen med navigationen således den kan optimere gearskiftene!

Ligesom vi kender det fra tidligere kan 1-serien individualiseres med M Sportspakke, Advantage-pakke, Urban Line og Sport Line.

Mini-motor i 1-serien

Iblandt de nye motorer finder man den 116 hestes 116d Efficient Dynamics Edition, der klarer op mod 29,4 km/l iflg. BMW og blot har en CO2-udledning på 89 g/km. Motoren har en volumen på 1.5 liter og er trecylindret.
En anden trecylindret motor er den 1.5 liters benziner med 109 hk og 180 Nm. Denne motor er desuden angivet til at køre 18,9 km/l.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Er det lige meget med at køre grønt, så bør du vælge M135i, der er den kraftigste model. En volumen på tre liter og en velkendt rækkesekser lyd, mmm. M135i har fået 6,8 hestekræfter yderligere, hvilket bringer den op på 326 af slagsen. Dermed rykker den fra 0 til 100 km/t på blot 5,1 sekunder med den standardmonterede sekstrins manuelle gearkasse, men forvent at køre godt under 10 km/l, trods BMW fortæller den er angivet til 12,5 km/l.

Den faceliftede BMW 1-serie har premiere ved Geneve Motor Show, og den bliver lanceret i Danmark til april.

tags: