1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til Nissan Juke
0

Facelift til Nissan Juke

Facelift til Nissan Juke
0
0

Den faceliftede Nissan Juke er blevet afsløret på Geneve Motor Show. Juke får nye motorer og ny styling i midten af sit liv.

Visuelle ændringer på den opdaterede bil omfatter anvendelsen af det nye familie-ansigt for Nissan, med en større V-formet kølergrill og større emblemer. Nyt er også blinklys i sidespejlene, friske 18-tommers fælge og en modificeret frontkofanger med nye forlygter.

Bagenden af Juke ligner sig selv, men har fået et nyt design på bagkofangeren og ændrede baglygter. En af de mere praktiske ændringer i forbindelse med faceliftet er tilføjelsen af et falsk gulv i bagagerummet, der giver op til 350 liter bagagerums i de forhjulstrukne modeller.

I kabinen er de kompakte proportioner bevaret, men højtudstyret modeller får nu Nissans personlighedspakke, hvor ejerne kan vælge imellem en række pre-definerede farver til fælge, kølergrill og kofangerdetaljer, sæder og dele af kabinen.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Den faceliftede Juke bevarer de samme motorer, men får yderligere den nye 115-hestes 1.2-liters DIG-T enhed fra den nye Qashqai.

Den nye Juke vil være på gaden denne sommer med en Nismo RS udgave med 215 hestekræfter kort efterfølgende.

tags: