1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til Rolls-Royce Ghost
0

Facelift til Rolls-Royce Ghost

Facelift til Rolls-Royce Ghost
0
0

En fornyet ’Series II’ udgave af Rolls-Royce Ghost blev fremvist på Geneve Motor Show, før lanceringen denne sommer.

Ændringerne omfatter et ganske diskret modificeret udseende, nye ekstraudstyrsmuligheder og opgraderinger i kabinen. Den særlige 570-hestes V12 motor fortsætter uændret, men dynamik, affjedringskomfort og stabilitet samt driver feedback skulle være forbedret ifølge Rolls-Royce.

Briterne forklarer, at kunderne ikke ønskede bilens eksteriør væsentligt ændret, og Rolls-Royce lader til at have fulgt deres ønske.

Stylingsændringerne er minimale og omfatter modificerede forlygter med nye LED-forlygter, ændrede overflader og diskret modificerede kofangere for at give Ghost større visuel bredde og højde. Nye farver og alufælge er også tilføjet.

I kabinen finder man nye sæder, komplet med større elektronisk justering og nye muligheder for sædevarme. Bagsæderne er også modificerede med nye indstillinger med en ’Business’ eller ’Relaxation’-pakke.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Også er instrumenterne er ændret og der kan nu vælges nye træsorter i kabinen. Infotainmentsystemet har fået sit eget wi-fi, en ny 10.25-tommers multimedia skærm og en touchpad for at kontrollere det.

Som set tidligere set fra Rolls-Royce, er navigationen forbundet til gearkassen, for at lade den vælge det rigtige gear før et sving.