1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til Skoda SuperB
0

Facelift til Skoda SuperB

Facelift til Skoda SuperB
0
0

De første officielle billeder af en faceliftet Skoda SuperB er nu offentliggjort, og her ses det den flotte tjekke bliver endnu smartere.

Skoda SuperB har næsten samme størrelse som Audi A6, men priserne starter på samme niveau som den mindre Volkswagen Passat. Dermed kan det nemt erklæres, at man får meget bil for pengene.
Den store SuperB havde dog efterhånden nogle år på bagen, og derfor er faceliftet nødvendigt, hvis den fortsat skal være rigtig interessant.

Skarpere design

Faceliftet inkluderer et skarpere frontdesign, som nu deler design-DNA med de andre nye Skoda-modeller. Der er også bi-xenon forlygter med integreret LED dagskørelys. Bagtil er der også tilføjet en ny lygtegrafik, mens to nye eksteriørfarver i form af metalgrå og månehvid vil kunne vælges.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Indvendigt er SuperB også blevet opdateret, så det matcher det smartere eksteriør. Der vil være massere af lækkert luksusudstyr, hvis man har pengepungen i orden.

Skoda fortæller SuperB stadig vil være klasseledende når det kommer til praktikalitet, hvilket både gælder for sedan og combi-modellen.

Mere miljøvenlig

Intet facelift uden en grønnere profil, hvilket også gælder for SuperB. Det gamle motorudvalget er blevet ført videre, men nogle af motorerne er optimeret til at bruge 19 % mindre brændstof! Dette gælder blandt andet den 1,6 TDI Greenline-model som nu kører 23,8 km/l!

tags: