1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Faceliftet Fiesta får klassens laveste forbrug
0

Faceliftet Fiesta får klassens laveste forbrug

Faceliftet Fiesta får klassens laveste forbrug
0
0

Ford viste allerede den faceliftede Fiesta i starten af september, men ved Paris Motor Show fik vi et nærmere blik på den lille ny.

Den faceliftede Ford Fiesta stod ved siden af den nye Mondeo, og de vil begge kunne erhverves med ”Engine of the Year 2012”, den trecylindret 1.0 EcoBoost.
Med den almindelige 1-liters EcoBoost motor forventes det blandede brændstofforbrug at være 24,8 km/l, mens CO2-emissionen er under 100g/km. Vælger man der i mod en den nye superspare-versioner med enten 65 eller 80 hk er brændstofforbruget over 30 km/l, mens CO2-udledning er sølle 85 gram CO2 pr. km.

Opdateringen af Fiestra inkluderer derudover et friskt udseende, en ny 1.5 liters dieselmotor samt Fords nye Sync Infotainment system og Active City Stop fra standard. Det friskere udseende inkluderer LED forlygter, som også nu kommer i et nyt design.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Også i sportsmodel

Vi har tidligere prøvet Fiesta Sport Street Edition, hvilket på daværende tidspunkt var eneste alternativ, hvis man ville have en mere sportslig Fiesta. Nu kommer en ny Fiesta ST dog med 180 hk fra den 1.6 liters EcoBoost motor.

Vi forventer den faceliftede Fiesta vil være klar til levering omkring primo 2013.

tags: