1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fiat introducerer Panda Cross
0

Fiat introducerer Panda Cross

Fiat introducerer Panda Cross
0
0

Fiat Panda Cross, en mere stiliseret udgave af Panda 4×4 vil få verdenspremiere på Geneve Motor Show næste måned.

Fiat har givet bilen nye lygter, tågelygter og en ny frontkofanger for at give Panda Cross et mere muskuløst look, mens de bredere skærmkasser, tagbøjler og en ny bagkofanger samt unikke 15-tommers fælge fuldender looket.

I kabinen får Panda Cross læderdetaljer og standardudstyr der omfatter klimaanlæg og Fiat’s Blue&Me infotainment system.

Den nye Fiat anvender også et ’torque-on-demand’ system, først introduceret i Panda 4×4, der anvender en viskose kobling for at distribuere momentet mellem for og baghjul afhængigt af vejgrebet. En række valgbare assistancefunktioner, inklusiv Hill Descent Control er også tilgængelige.

Fiat siger at de også har opgraderet bilens affjedring, der anvender et nyt MacPherson  arrangement for med en ny tortionsstang bagtil.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Panda Cross vil være tilgængelig med to motorer fra lanceringen, en 0.9-liters TwinAir turboladet enhed med 90 hestekræfter og 145Nm samt en 1.3-liters MultiJet turbodiesel med 80 hestekræfter og 190Nm.

De to motorer har en økonomi på henholdsvis 20,4 km/l og 21,27 km/l med en CO2-udledning ned til 114 g/km i tilfældet med TwinAir motoren.

Fiat’s Panda Cross vil være på markedet til efteråret sammen med Panda Trekking og Panda 4×4. De officielle priser er endnu ikke annonceret, men bilen forventes at blive dyrere end de 253.990 kroner det koster for den almindelige Panda 4×4 Rock.