1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første officielle billeder af VW Golf Mk7!
0

Første officielle billeder af VW Golf Mk7!

Første officielle billeder af VW Golf Mk7!
0
0

Vi har i spænding længe, men nu kan vi endelig vise de første officielle billeder af den nye VW Golf Mk7!
Billederne du kan se forneden er offentliggjort før den bliver endelig afsløret i Berlin senere i aften.

Som forventet ligner Golf stadig sig selv, men man finder bl.a. et nyt lygtedesign med indbygget LED på nogle af modellerne, hvilket får den til at se slankere ud.
Indeni kan man stadig kende VW Golf, men på de offentliggjort billeder er der ingen tvivl om, at man får en højere følelse af kvalitet og luksus i de store udstyrsvarianter.
I kabinen bør man også bide mærke i, at centerkonsollen er drejet hen mod chaufføren, hvilket også minder meget om det vi kender fra flere BMW-modeller – en drivers car.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Tabt 100 kg og økonomiske motorer

Selvom den nye Golf er 6 cm længere og har mere plads end den udgående model, så har den nye model tabt sig 100 kilo! Volkswagen fortalte tidligere at den nye Golf Mk7 vil blive solgt med flere nye motorer, hvilket bl.a. inkluderer den 1.4 liters turboladede 140 hestes EA211 motor med ”cylinders on demand”. Kort sagt et system der kan lukke ned for to cylindre når der ikke er behov for dem, hvorefter man spare brændstof.

Den endelig debut for befolkningen er ved Paris Motor Show som løber af staben i slutningen af denne måned.

Nyd galleriet med billeder af den nye Golf forneden, og hold dig opdateret her på bilsektionen.dk for flere informationer!