1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford Mustang fylder 50 år
0

Ford Mustang fylder 50 år

Ford Mustang fylder 50 år
0
0

Ford har afsløret en begrænset udgave af Mustang, lanceret i anledning af bilens 50 års jubilæum på New York Motor Show.

Den unikke bil, der er baseret på Mustang GT fastback, vil blive udbudt i enten blå eller hvid. Kun 1964 eksemplarer af bilen vil blive solgt, for at hædre den originale Mustangs fødselsårs.

Stylingsopgraderingerne over den regulære bil omfatter ekstra kromdetaljer rundt på karossen, nye baglygtehus og et særligt emblem på bagklappen. Udover det har den unikke Mustang sænkede vinduer i en hilsen til originalen fra 60’erne.

I kabinen har Ford opgraderet Mustangens kabine med særlige aluminums detaljer ved siden af nye emblemer, syninger og et nyt rat. Sæderne er prydet med et emblem og måtterne er unikke for bilen.

Med den samme 5.0-liters V8 motor som GT-udgaven sammen med Fords performance pack, yder 50-års udgaven af Mustang 420 hestekræfter og 530 Nm. Performance bremser og særlige 19-tommers fælge er monteret med højtydende dæk.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Bilen vil være tilgængelig med enten en automatgearkasse eller en sekstrins manuel gearkasse. Såfremt der vælges en manuel gearkasse, vil et spærredifferentiale være standard.

Produktionen af 50-års udgaven af Mustang vil begynde senere på året og bilen vil kunne bestilles i USA fra ultimo 2014. Det er desværre usandsynligt at vi får bilen at se i Danmark.

tags: