1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford viser den faceliftede Fiesta
0

Ford viser den faceliftede Fiesta

Ford viser den faceliftede Fiesta
0
0

Ford har tilføjet EcoBoost motorerne på 1.0-liter og tre cylindre til modelprogrammet, samt en række midtvejsændringer.Også nyt på Fiesta, der her er blevet afsløret før lanceringen på denne måned Paris Motor Show, er et friskt udseende, en ny 1.5-liters dieselmotor og tilføjelsen af Fords nye Sync infotainment system.

EcoBoost til Fiesta

Den nye 1.0-liters EcoBoost motor vil være tilgængelig med 100hk samt 125hk og Ford forventer den bedste brændstoføkonomi i klassen.

CO2-udledningen kan meget vel være under 100g/km, med en blandet brændstoføkonomi på 24,8km/l.

En trecylindret motor med lavere ydelse forventes at følge efter lanceringen.

Den nye 1.5-liters dieselmotor fra Ford B-Max vil blive udbudt med 75hk fra lanceringen.

Eventuelt vil denne motor blive tilbudt med et virvar af ydelsesmuligheder, og vil erstatte de nuværende 1.4 samt 1.6-liters dieselmotorer i Fords modelprogram.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Den tredje nye drivlinje i det reviderede Fiesta line-up er den 180hk stærke 1.6-liters Ecoboost motor til ST-modellen. Den nye Fiesta ST er den eneste udgave der vil få ændringer på affjedringen, resten af Fiesta modellerne fortsætter uændret.

ST model endelig på vej

ST-modellen, der blev afsløret ved Geneve Motor Show sidste marts, fremviste mange af de stylingsændringerne som den faceliftede Fiesta nu anvender.

De nye stylingsdetaljer er primært synlige på fronten af bilen, hvor man finder en større grill som kendt fra Mondeo, mere dramatiske forlygter med LED kørelys og en ændret kølerhjelm.

I kabinen er der sket færre ændringer, men nye greb og knapper har fundet vej til midterkonsollen.

Selvom interiørets udseende ikke adskiller sig radikalt fra den forrige Fiesta, har Ford tilføjet deres nye ’Sync’ infotainment system. Det blev først introduceret i europa med den nye B-Max, og er et stemmeaktiveret system der tillader chaufføren at foretage opkald samt betjene mobile enheder trådløst.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Andre tilføjelser til Fiesta omfatter Active City Stop, som bremser bilen automatisk såfremt det fornemmer et påregneligt uheld, og det nye MyKey system.

Leveringen af den reviderede Fiesta forventes omkring primo 2013. Priserne forventes at blive på det nuværende niveau, mens den nye Fiesta ST naturligvis vil blive den mest kostbare model i programmet.

tags: