1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fremtidens Renault Twingo er et råt bæst!
0

Fremtidens Renault Twingo er et råt bæst!

Fremtidens Renault Twingo er et råt bæst!
0
0

Den nuværende Renault Twingo er en smule feminin, men den nye konceptmodel som viser fremtidens Twingo er et bæst!

Tilbage i marts skrev vi allerede om konceptet, da der blev optaget film af den lille hidsigprop – læs videre under videoen…

Motoriseringen som er at finde i koncept bliver næppe en realitet, da minibilen har en 3,5 liters V6-centermotor som yder 320 hestekræfter… Dermed er den også et bæst når det kommer til kræfter, og tankerne falder hurtigt på de to legendariske Renault-modeller: R5 Turbo og Clio V6.

Motorens drejningsmoment er 380 Nm, og det er den samme V6’er, som kan findes i Laguna og Espace. Med en egenvægt på kun 950 kilo er Twin’Run dog væsentlig hurtigere fra 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder, mens farte tager først af efter de 250 km/t..

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Renaults designchef, Laurens Van den Acker fortæller flg. om det nye Twin’Run koncept:

”Twin’Run er en blanding af energi, passion og leder tanken hen på Renaults klassiske racerbiler”

Den specielle blå lakering med røde striber skaber massere af opmærksomhed, og der er ikke sparet på hverken dekorationselementer eller smarte fælge. Herudover er der et stort femtal på dørene, hvilket henviser til Renault 5 R5 Turbo fra 80’erne.

Renault Twin’Run er dog blot et koncept, men det giver os et indblik i, hvordan Twingos reelle afløser vil se ud, når den fremvises næste år.