1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Friske spionfotos af den nye Audi S3
0

Friske spionfotos af den nye Audi S3

Friske spionfotos af den nye Audi S3
0
0

Den nye Audi S3 er ved at gennemføre de endelige stadier af testprogrammet, før den vil blive officielt afsløret foran verdenspressen ved Paris Motor Show til September.

Ændringerne i forvejen omfatter yderligere ventilationshuller og mørk pianolak, hvor man finder krom på den regulære A3.

Lavere sideskørter og en ny diffuser bagtil vil også være at finde på bilen. Særlige alufælge der måler 18 tommer i diameter, vil være standardmonteret med 225/40 dæk.

Disse billeder viser også at S3 vil få dobbelt udstødning i hver side. Det er et traditionelt varemærke for Audis S-modeller, men det er første gang at Audis mindste får det tildelt.

280 hestekræfter og 0-100km/t på 5,5 sekunder

Tredje generation af S3 vil få kræfterne leveret af en særlig udgave af VW Gruppens turboladede 2.0-liters, firecylindrede motor, kontra den 2.5-liters femcylindrede enhed der tidligere fandtes i RS3 Sportback.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Der er endnu ingen officiel udmelding vedrørende ydelsen, men ifølge kilder vil den ligge omkring 280hk og 365Nm.

Audi har målsat sig en 0-100km/t tid på 5,5 sekunder, hvilket er 0,2 sekunder mindre end den udgåede model, samt en topfart på 250km/t.

Sportback følger

En sekstrins manuel gearkasse vil være standardudstyr, men bilen vil naturligvis også være tilgængelig med en syvtrins S-Tronic gearkasse.

I udgangspunktet vil vi kun få den nye S3 at se som tredørsudgave, men efterfølgende vil en femdørs Sportback udgave få premiere. En S3 sedan forventes også at blive lanceret, men den forventes ikke at få debut i europa.