1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Golf med MPV-egenskaber
0

Golf med MPV-egenskaber

Golf med MPV-egenskaber
0
0

På et halvt år er Golf blevet introduceret som GTI, GTD, BlueMotion og Variant, men nu er der også en Sportsvan-variant.

Golf Sportsvan kombinerer hatchbackens kompakte dimensioner med rummeligheden og det fleksible interiør vi kender fra MPV’er.
Der er ikke lavet om på platformen, hvorfor man stadig her finder den fleksible MQB. Længden er 4.338mm og højden 1.578, hvilket gør den både 134mm længere og 46mm højere end den almindelige Golf. De ekstra millimeter er bl.a. brugt på at give bedre benplads ved bagsædet, der samtidig kan skydes op til 180 mm i længderetning. Bagagerummet har fra standard en variabel bagagerumsbund og kan rumme op til 498 liter, men hvis bagsæderne lægges ned forøges volumen til hele 1.512 liter.

I basisversionen er Golf Sportsvan udstyret med det elektroniske XDS+ differentiale, multikollisionsbremse, aircondition, elektronisk parkeringsbremse, syv airbags, 5” touchskærm og et bagagerumscover. Udstyrsniveauerne over byder på yderligere lækkerier, og det er værd at nævne man i Trendline, Comfortline og Highline har klimaanlæg.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Den mest økonomiske mini-MPV

VW Golf Sportsvan vil blive tilbudt med seks motorvarianter, hvor ydelsen spænder fra 85 hk i en 1,2 TSI til 150 heste i en 2,0 TDI. Alle motorer er udstyret med start/stop, og senere kommer en BlueMotion-model, der ifølge EU-normen kører 27 km/l og kun udleder 95 g/km CO2. Dermed bliver Golf Sportsvan BlueMotion den mest økonomiske mini-MPV!