1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Golf VII GTI får 260 hestekræfter
0

Golf VII GTI får 260 hestekræfter

Golf VII GTI får 260 hestekræfter
0
0

Den helt nye, MK7 Volkswagen Golf GTI er blevet fotograferet under de sidste stadier af dens test, før den lanceres I begyndelsen af næste år.
Den vigtige GTI model, forventes at få kræfterne leveret af en 260 hk stærk, turboladet 2.0-liters benzinmotor, og vil få Volkswagens nye VAQ front differentiale, for at forbedre styretøjet.

Kilder i VW, fortæller at dette spærredifferentiale som består af en elektronisk reguleret Haldex kobling, som man oftest ser i firehjulstrukne drivlinjer, ville give bilen mulighed for at sætte hurtigere omgangstider på Nürburgring end den nuværende GTI, selv hvis den ikke havde de ekstra hestekræfter.

Brug af aluminium og kulfiber

Ledere i VW har allerede afsløret at de arbejder på en letvægts udgave af 7. udgave af Golf, med aluminiumsgulv og aluminiumstag. Denne forventes at blive anvendt på næste generation af Golf GTI.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Den mere potente Golf R forventes at få et super let tag af kulfiber. Volkswagens ingeniører har fundet en metode, hvorpå stålflanger kan sættes i panelet, og taget dermed kan svejses fast på karrossen.

Golf VII er den anden model, efter Audi A3, der vil blive baseret på Volkswagen gruppens nye MQB platform. Bilen vil blive afsløret ved Paris Motor Show i september, og vil være at finde hos forhandlerne i begyndelsen af næste år.