1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er årsagen: Zenvo ST1 bryder i brand under CHGP
18

Her er årsagen: Zenvo ST1 bryder i brand under CHGP

Her er årsagen: Zenvo ST1 bryder i brand under CHGP
0
18

Weekenden bød på masser af race og gode gerninger i form af årets Copenhagen Historic Grand Prix afholdt i København.

Her kunne man blandt andet opleve de hurtige DTC-racere samt en række “old timere”, og så var der også lige den hvide Zenvo ST1 dér. Den der gik i brand.

Søndag formiddag gik det galt for den hvide, danskproducerede Zenvo ST1, der i et af svingene pludselig gik i brand. Vi har været i kontakt med kilder hos Zenvo Automotive som i forbindelse med branden udtaler, at det skyldes en defekt på en brændstofledning efter de foreløbige inspektioner. Årsagen er dog endnu ikke identificeret 100%, men den eksakte fejlfinding bør været overstået i løbet af et par uger.

Hvad der ydermere er specielt er, at denne specifikke Zenvo ST1 ikke blot er som enhver anden ST1. Det er udviklingsbilen og derfor den bil, hvorpå producenten allerhelst ser alle fejl og mangler fundet. Måske man med alt in mente faktisk kan kalde det for en ‘happy ending’, at den gik i brand?

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Chaufføren, som var den eneste i bilen, var hurtigt ude og tilkalde hjælp, hvorefter bilen blev tildækket og fragtet væk. Dagen sluttede tidligt for Zenvo.

Zenvo ST1 bryder i brand ved CHGPSå vildt så det ud, da den dansk Zenvo ST1 brød i brand i dag ved Copenhagen Historic Grand Prix.Så du den også bryde i brand?Vi har fået lov til at dele videoen af @Mr_Laursen – Twitter.

Posted by Bilsektionen.dk on Sunday, 2 August 2015