1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye E63 AMG
0

Her er den nye E63 AMG

Her er den nye E63 AMG
0
0

Det første officielle billede af den nye Mercedes E63 AMG, viser bilen før dens debut ved Detroit Motor Show.

Mercedes har frigivet det første billede af den faceliftede Mercedes-Benz E63 AMG. E-klassen er blevet fornyet i stor stil, med ny styling, og da cabriolet og coupé-udgaverne blev afsløret i sidste uge, er den højtydende den sidste til at blive afsløret.

De dobbelte forlygter, som har været et kendetegn for E-klassen i over 15 år er nu væk, og er blevet erstattede af mere aggressive enheder, som sidder over en muskuløs frontkofanger.

Firehjulstræk som tilvalg

Alt i alt, er det et mere voluminøs og potent udtryk end tidligere, der burde hjælpe den i kampen mod BMW M5, der har domineret markedet på det seneste. En Audi RS7 quattro bliver dog også lanceret i år.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Motoren er en twin-turboladet 5.5-liters V8, der stadig ligger foran, og forventes at få et beskedent ydelsesløft, således at hestekræfterne fremover vil være tættere på 550 hk med 690 Nm. En AMG-pakke vil være tilgængelig som ekstraudstyr, hvorved ydelsen kan løftes med yderligere fem procent.
De danske biler vil forblive baghjulstrukne, men i USA forventes det firehjulstrukne 4MATIC system at blive tilbudt som ekstraudstyr.

Firehjulstrækket burde sænke accelerationstiderne, og det forventes at sætte flere kræfter på baghjulene end ved den regulære E-klasse.
Mercedes E63 AMG vil blive afsløret sammen med resten af E-klasse modelprogrammet på Detroit Motor Show, der begynder d. 14 januar 2013.