1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye FERRARI F12 “VERSIONE SPECIALE”
2

Her er den nye FERRARI F12 “VERSIONE SPECIALE”

Her er den nye FERRARI F12 “VERSIONE SPECIALE”
0
2

Kilder tæt på det internationale bilmagasin The Supercar Kids løfter sløret for navnet på den nye firepersoners Ferrari, som accelererer fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder.

Ferrari lancerer til september nemlig en opgraderet F12 Berlinetta, og den kommer ifølge The Supercar Kids’ informationer til at hedde F12 VS. VS for “Versione Speciale”. På dansk er vi altså ude i noget med, at det er en speciel version af den i forvejen ret så hidsige F12, der med sin V12-motor på 6.262 cm3 yder hele 740 hestekræfter og et drejningsmoment på 690 newtonmeter.

En acceleration fra 0-100 km/t var klaret på 3,1 sekunder. Det var dengang, og i dag er nye tider. Den nye F12 VS rygtes nemlig at kunne accelerere fra 0-100 km/t på blot 2,9 sekunder, og hvad skyldes det så? Kort opremset en vægtreducering på omkring 110 kg, og så er den maksimale effekt øget fra 740 til 780 hestekræfter og et drejningsmoment på 725 newtonmeter!

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Den nye F12 VS kan altså opsummeres til at være en lettere, kraftigere og hurtigere version af den tidligere Berlinetta, men udseendet har også ændret sig en smule. Se bare billedet foroven, som er taget af Cavallino Rampante. Ift. den almindelige Berlinetta ser vi først og fremmest en masse carbonfiber-detaljer foran, hen ad siden og bagpå, og specielt bagpå er de fire massive afgangsrør gjort meget tydelige i form af carbonfiberen.

Men mon der gemmer sig noget ordentlig lyd under hjelmen? Det gør der nok, og vi har mange flere informationer i midten af september, når den nye Ferrari F12 “Versione Speciale” bliver offentliggjort på motorshowet i Frankfurt.