1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er Infinitis nye konceptbil
0

Her er Infinitis nye konceptbil

Her er Infinitis nye konceptbil
0
0

De første billeder af det nye Infiniti Emerg-e er blevet lækket på internettet før sportsvognens officielle fremvisning ved Geneve Motor Show, næste uge.

Den potente, baghjulstrukne, to-sæders sportsvogn har som det ses på billederne brede hofter, særlige kølingsåbninger og store turbine-effekt letvægtsfælge med lavprofildæk.

På forenden finder man Infinitis bekendte krom-kølergrill sammen med aerodynamiske detaljer på frontkofangeren. Forlygterne anvender LED teknologi.

Linjerne fra bilens skulpterede kølerhjelm, fortsætter ned af konceptets sider og om til bagenden, hvor de smalle baglygter skaber en bred bagende.

Også nævneværdigt er glastaget på Emerg-e, som viser motoren frem i motorrummet. Indeni finder man flotte lædersæder, blå LED-belysning og en unik midterkonsol.

Emerg-e er den første bil med centermotor fra Infiniti, der ejes af Nissan. Tidligere har de vist en 600 hk stærk hybridbil frem, ved navn Infiniti Essence samt en forhjulstrukket hatchback ved navn Infiniti Etherea.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Fabrikanten planlægger også en elektrisk sedan, der forventes at blive offentliggjort ved New York Motor Show i begyndelsen af april.