1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Honda Accord er Årets Brugtbil 2012
0

Honda Accord er Årets Brugtbil 2012

Honda Accord er Årets Brugtbil 2012
0
0

Honda Accord er netop kåret som Årets Brugtbil 2012, hvilket sker foran Ford Mondeo og Toyota Avensis.

Juryen bag Årets Brugtbil 2012 består af 21 medier, hvor man bl.a. finder: Bil Magasinet, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, BilBasen, FDM, bilforhandlerforeningen DBFU og Applus Bilsyn.
BMW, Ford, Honda, Skoda, Suzuki og Toyota var med i finalen, men juryen var ikke i tvivl om, at Honda Accord skulle løbe med trofæet.

Honda Accord vandt derfor med 110 point foran Ford Mondeo og Toyota Avensis som fik 90 point!

Anders Berner, Jurymedlem og biljournalist på Ekstra Bladet udtaler:

”Honda Accord er velkørende, rummelig, tilforladelig og godt udstyret. Og så ser den tilmed godt ud. Hvad mere kan man forlange af en brugt bil,”

Gode priser på Honda Accord

Prisen er selvfølgelig vigtig, og den må siges at være særdeles attraktiv, da Honda solgte et utrolig stort antal eksemplarer i 2009. De fine salgstal skete på baggrund af en privatleasingkampagne, hvor priserne var hhv. 2.000 kr. per måned for sedan-modellen og 2.500 kr. om måneden for stationcar. Det samlede salgstal landede på over 2.000 eksemplarer, og det er nu de brugte Honda Accord-modeller kommer på markedet igen med priserne i bund.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Ifølge udregninger BilBasen har lavet koster Honda Accord 2,85 kr. per kørte kilometer, hvorfor ejerskabet er en smule dyrere end Ford Mondeo og Toyota Avensis.