1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Honda viser næste generation af Civic
0

Honda viser næste generation af Civic

Honda viser næste generation af Civic
0
0

Hvordan skal den næste Honda Civic hatchback mon se ud? Honda præsenterede i går et udkast i form af en prototype, som viser deres nuværende tanker om fremtidens Civic.

Den nye udgave af Civic hatchback vil være 30mm bredere, 20mm lavere og hele 130mm længere, hvilket vil gøre den endnu mere praktisk. Honda forklarer desuden, at de arbejder meget med bilens dynamik, så den bliver helt i topklasse, ligesom bilen sagtens kunne vinde priser for sit provokerende og spændende design.

Prototypemodellen har LED forlygter, og vi tvivler på, at den kommende nye Civic vil se helt så hårdtpumpet ud som denne.

På motorfronten forventer vi downsizede og mere økonomiske benzinmotorer, mens Honda højst sandsynligt blot vil optimere den 1.6 liters i-DTEC dieselmotor. De to benzinmotorer forventes at være en 1-liters og 1,5 liters VTEC med turbo. Dermed vil benzinmotorerne være baseret på en helt ny struktur, hvilket betyder ny og spændende teknologi fra Honda-lejren.

Honda brugte ordene ”class-leading” flere gange ved præsentationen, når der blev talt om ydelse og forbrug. Det glæder vi os til at prøve, når den 10. generation af Honda Civic bliver endelig offentliggjort.