1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hybridteknologi til den faceliftede 7-serie
0

Hybridteknologi til den faceliftede 7-serie

Hybridteknologi til den faceliftede 7-serie
0
0

BMW har netop offentliggjort den nye BMW 7-serie, som skal sammenkoble sportslig elegance og luksuriøs komfort i perfekt harmoni.

Den nye 7-serie bliver lanceret i ultimo juli 2012, og er BMW’s flagskib, og man kan bl.a. kende det opdaterede design på nye LED-forlygter og en modificeret front.

Inde i den nye 7-serie er der et kontroldisplay med 3D-effekt som holder chaufføren opdateret, mens man blandt andet også kan tilkøbe det nye 1.200 watt Bang & Olufsen High End Surround Sound System med 16 højtalere, som leverer en uovertruffen lydkvalitet.

Motorprogrammet er også opgraderet, hvor både effekten er forhøjet og brændstofforbruget reduceret.
7-serien har fra standard den ottetrins automatgearkasse og den anden generation af Driving Experience Control med ECO-PRO-mode, som sikrer en brændstofbesparelse på 20 %!

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Hybridteknologi er stadig at finde på modelprogrammet under navnet ActiveHybrid 7. Den gamle hybridmotor var en 4.4 liters twin-turbo V8 som ydede 465 hk med den elektriske motor, mens den nye hybridmotor er en 320 hestes 3.0 liters turboladet rækkesekser som arbejder sammen med en 54 hestes elektrisk motor.

Alle 7-serie modellerne kan købes i lang version, og udvalgte modeller med firehjulstrækket xDrive. Priserne er endnu ikke offentliggjort, men vi holder dig selvfølgelig opdateret.

[table “” not found /]

tags: