1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hyundai Genesis Sedan kommer til Danmark
0

Hyundai Genesis Sedan kommer til Danmark

Hyundai Genesis Sedan kommer til Danmark
0
0

Genesis siger dig næppe så meget, men nu kommer Hyundai Genesis sedan til Danmark, og det betyder du snart vil få en ny opfattelse af Hyundai.

Hyundai’s ultimative imagebil i e-segmentet er Genesis Sedan, og det er en rendyrket luksusbil med alt hvad hjertet begærer – og alt det du troede koreanerne ikke kunne finde ud af.

”Vi er utroligt stolte over at kunne give de danske feinschmeckere mulighed for at erhverve sig Hyundai’s bud på en ultimativ luksusbil. Ny Genesis Sedan er udstyret med en yderst kraftfuld motor – intet mindre 3,8 V6 med direkte indsprøjtning som yder 315 hk – plus nyudviklet 8-trins automatgearkasse,” siger Mads Ries Lauvring, adm. direktør hos Hyundai Bil Import A/S

Kabinen er pakket ind i lækkert læder med både varme og ventilation i for- såvel som bagsæder, mens der også er ægte træpaneler. Bilen har dog også både et stort panoramasoltag og masser af benplads på trods af de store komfortable sæder.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

Genesis er også udviklet til at rykke på folks opfattelse af Hyundai-brandet, og det må man minsandten sige at den gør!

”Først og fremmest er Genesis den Hyundai-model på det europæiske marked med den mest avancerede teknologi – som f.eks. det H-Trac four-wheel drive system, som sikrer maksimal kontrol ved kørsel på alle slags underlag. Desuden er den udstyret med verdens første CO2-kabinesensor, som sikrer mod fare for iltmangel i kabinen – og sådan kunne man blive ved. Men vigtigst er nok, at Hyundai én gang for alle har slået fast, at de fortsat kan leve op til deres strategi om at levere de rigtige biler tilpasset regionale forhold. Med Genesis Sedan kan vi tilbyde en helt fantastisk premium bil på meget højt niveau, der samtidig holder fast i vores produktstrategi – nemlig at give fantastisk meget bil for pengene,” siger Mads Ries Lauvring.

Du vil kunne opleve Hyundai Genesis Sedan på det danske marked i løbet af efteråret.