1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hyundai IX35 femstjernet topsikkerhed!
0

Hyundai IX35 femstjernet topsikkerhed!

Hyundai IX35 femstjernet topsikkerhed!
0
0
Billede af den nye Hyundai IX35
Front billede af Hyundai IX35

Den nye Hyundai IX35 har scoret 5 stjerner i Euro NCAP og en førsteplads i børnenes sikkerhed, hvilket er meget imponerende. Man kan også se at Hyundai har sat meget fokus på sikkerheden, da det nu er tredje gang i træk at de scorer 5 stjerner i Euro NCAP, hvilket ellers er nogle krævende test.

Der har også siden lanceringen af IX35 været mange gode anmeldelser af bilen, og nu med dette meget positive indspark om sikkerheden også, lyder det som den perfekte bil, hvis man vil have en  SUV med god brændstoføkonomi, familiebil egenskaber og til en fornuftig pris.

Yderligere udtaler Niels Rønnebech (Adm. direktør hos Hyundai Danmark):

”Egentlig er det ikke overraskende, at Hyundai ix35 har opnået topkarakter i Euro NCAP’s omfattende sikkerhedstest, for sikkerhed har været et afgørende omdrejningspunkt i udviklingen af denne populære SUV. Derfor er Hyundai ix35 en af de allersikreste biler i sin klasse,”.

Nedenunder kan du se en video med Hyundai IX35 i crashtest, og i uge 39 har vi fået muligheden til at prøvekøre bilen, hvilket vi selvfølgelig også skriver en anmeldelse om!

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Du kan læse flere facts med Hyundai IX35 og EURO NCAP her.

tags: