1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Jaguar offentliggør opdateret flagskib
0

Jaguar offentliggør opdateret flagskib

Jaguar offentliggør opdateret flagskib
0
0

XJ’eren er netop blevet offentliggjort i en opdateret model, der byder på små designændringer, ny teknologi og mere dieselpower.

Foran bider man nu straks mærke i full LED-lygter, mens LED-baglygterne også har fået en lille opdatering. Inde i kabinen har XJ’eren nu InControl Touch Pro infotainmentsystemet, der både er kompatibelt med iOS og Android. Det 12,3” digitale display kan nu også vise navigationen i fuld skærm, og det nye infotainmentsystem er væsentlig hurtigere, da det gør brug af en quad-core intel processor samt en 60 GB solid state harddisk.

Styretøjet er også blevet udskiftet med et elektrisk, EPAS, der iflg. Jaguar selv reducerer brændstofforbruget med tre procent.

Den 3-liters sekscylindret dieselmotor er forresten blevet gjort mere muskuløs, da ydelsen er hævet fra 275 hk og 600 Nm til 306 hk og 700 Nm! Dette betyder XJ’eren med denne dieselmotor vil kunne accelerere fra 0-100 km/t på 5,9 sekunder med en CO2-udledning på blot 149 g/km.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

De andre motorer inkluderer:

  • 2-liters firecylindret benzin = 240 hk
  • 3-liters sekscylindret benzin = 340 hk
  • 5-liters ottecylindret benzin = 470, 510 eller 550 hk

Autobiography udstyrsmodellen er nu også tilføjet, og vil kun kunne erhverves ved valg af XJ’eren med længere akselafstand.

Den faceliftede Jaguar XJ kommer på markedet fra efteråret 2015.

tags: