1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Jay ”Bond” Leno bag rattet i den nye Aston Martin DB10
0

Jay ”Bond” Leno bag rattet i den nye Aston Martin DB10

Jay ”Bond” Leno bag rattet i den nye Aston Martin DB10
0
0

Den nye James Bond-film “Spectre” ruller over skærmene i alle biograferne landet over i disse dage, og det er med den nye Aston Martin DB10 i hovedrollen. Ja, altså sammen med Daniel Craig. Vores allesammens James. James Bond.

Bond er efterhånden en erfaren herre inden for branchen, og det ustråler hans valg af bil da også. Den nye fascinerede sportsvogn DB10 rummer nemlilg en 4.7-liters V8 under hjelmen ude foran, og hestekræfter er der også nok af. Hele 420 for at være præcis, og de ryger allesammen videre gennem en 6-trins manuel gearkasse til baghjulene.

Der er kun lavet 10 til optagelserne til “Spectre”, og de er alle stadig intakte. En af disse har Jay Leno kendt, og en dybdegående beskrivelse af ham er ikke nødvendig, for alle kender ham. Specielt for at være fuld af humor i hans reviews af biler. Denne gang er ingen undtagelse. Se blot videoen ovenover.

En enkelt DB10 sælges på auktion engang næste år for velgørenhed, trods den nye ejer ikke vil være i stand til at indregistrere den til brug på vejene.