1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Kom til Toyota GT 86 Danmarkspremiere
0

Kom til Toyota GT 86 Danmarkspremiere

Kom til Toyota GT 86 Danmarkspremiere
0
0

Den nye Toyota GT 86 som Toyota har udviklet i samarbejde med Subaru, hvor den går under navnet BRZ er nu klar til sin Danmarkspremiere.

Danmarkspremieren sker ved den Internationale Racing Festival ved Carlsberg i weekenden d. 21 til 22 april.

Skal man beskrive den nye Toyota GT 86 eller Subaru BRZ, så går den under ordene baghjulstræk, fladtliggende boxermotor med 200 hestekræfter og et meget lavt tyngdepunkt. – Det er altså fascination og køreglæde som der her lagt vægt på.

Introduceres først til sommer

Selvom man allerede d.21 – 22 april kan opleve den nye Toyota GT 86, så vil den først blive introduceret til sommer. Ved den Internationale Racing Festival er der selvfølgelig mulighed for, at man kan sætte sig bag rattet(desværre med slukket motor), og på den måde få en fornemmelse af bilen.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Anden fakta om Toyota GT 86

Designet er særdeles aerodynamisk med sine rammeløse døre og den frække bagspoiler, som ikke lader folk være i tvivl om, at det er en potent sportsvogn
Inde i kabinen er gearkasse og kørestilling placeret lavt og langt tilbage, så balancen bliver optimeret. Bokser-motoren er også placeret lavt og langt tilbage, og vægtfordelingen er på 53-47, mens tyngdepunktet kun er 460 mm over jorden.

tags: