1. Home
  2. Baggrund
  3. Kryptiske Clarkson: Måske, måske ikke
5

Kryptiske Clarkson: Måske, måske ikke

Kryptiske Clarkson: Måske, måske ikke
0
5

Top Gear, som vi kender det, er aflyst. Clarkson, May og Hammond er alle arbejdsløse. Men nu varsler Jeremy Clarkson nyt. Måske.

Medier verden over gik i nyhedsmæssigt selvsving, da BBC i marts fyrede Top Gear-vært Jeremy Clarkson for at have slået en producer. Fyringen kom, som det er de fleste bekendt, efter en suspendering. Muligvis kunne programmet have klaret sig uden Clarkson, men da de to medværter samtidig valgte ikke at forlænge deres kontrakter, aflyste BBC de resterende programmer. Konceptet er nu sat på standby, i hvert fald det britiske Top Gear.

Kommer de igen?

Både under sin suspension og efter sin fyring fra programmet har Jeremy Clarkson udtalt sig om situationen. Seneste har det været rygtet, at amerikanske Netflix stod klar med et kæmpe budget og fuldstændig redaktionel frihed til Clarkson, hvis han ville lave et bilprogram for streamingtjenesten. Og nu hælder den kontroversielle brite selv vand på møllehjulet.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Ved et velgørenheds-arrangement udtalte Clarkson sig for første gang offentlig efter sin afskedigelse. Iført en ”The Stig” T-shirt talte Clarkson til en forsamling af fans. Her antydende han at The Jezza, som Clarkson kaldes, måske havde et par trick i ærmet. I vanlig spøgefugl stil udtalte Clarkson – Som nogle af jer måske ved eksisterede der engang et program på BBC, der hed Top Gear. Han fortsatte: – Vi kunne være tilbage et andet sted eller måske slet ikke.
Andet sagde Clarkson ikke, før han igen slog over i et andet emne. Flere medier spekulerer dog i at udtalelsen er et kraftigt hint, om at Clarkson vender tilbage til tv-skærmen, og at et ”vi” indikerer, at Hammond og May følger trop.

Rygterne drøner i hvert fald derudaf.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Læs om suspenderingen af Jeremy Clarkson her.