1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Kviktest: VW up! med fem døre
0

Kviktest: VW up! med fem døre

Kviktest: VW up! med fem døre
0
0

Siden slut maj har man kunne købe up! med fem døre hos landets VW-forhandlere.

Kigger man på salgstallene kan man hurtigst se, at up! er en succes med mere end 4.300 solgte eksemplarer! Tilbage i juni leverede VW Danmark 1.052 eksemplarer, hvilket dermed slog den gamle rekord på 972 som Passat havde.

Den femdørs model har kun gjort målgruppen større, og det er med priser startende ved 103.998 kr. med 60 heste og mindste udstyrsniveau, hvilket er 14.000 kr. dyrere end den tredørs. Her skal det dog nævnes, at den femdørs model og take-up udstyrsniveauet automatisk inkluderer aircondition på standardudstyrslisten.

Hvis man der i mod vil have mellemudstyrsniveauet, move up! og 60 heste er prisforskellen 10.000 kr., hvilket også gælder for de resterende motor- og udstyrsmodeller.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Testmodellen var med high up!-udstyr, hvorfor man er nødsaget til at vælge den 75 hestes motor, også ender prisen på 127.989 kr..

Det praktiske element

Hvis du ofte bruger bagsædet, så er der ingen tvivl om du vil blive glad for de ekstra døre. Med tre døre skal forsæderne køres frem og tilbage, hvis nogen eller noget skal ind på bagsædet, hvorfor man også konstant skal indstille sin perfekte køreposition igen.

Bruger du der i mod næsten aldrig bagsæderne, så er der ingen grund til at bruge penge på de ekstra døre, da et højere udstyrsniveau vil være sjovere.

Alt forbliver ved det gode

Udover at take-up inkluderer aircondition fra standard i den femdørs, så er der ikke nogen forskel på hverken udstyr, køreegenskaber eller lign. VW up! er derfor som vi kender den.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Læs evt. tidligere tests her med enten move up! eller high up! udstyr.

Konklusion:

Køber du en up! er det højest sandsynligt med move up!-udstyr, og for en merpris på 10.000 kr. får man to døre ekstra. Det gør den mere praktisk i hverdagen, hvis du eksempelvis har børn eller i det hele taget bruger bagsæderne ofte.

Det er nu også muligt at købe up! med automatgearkassen ASG til de 75 hestes modeller, hvor merprisen også er 10.000 kr. Du kan læse mere om ASG-gearkassen her.