1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Lexus RC-F er klar til kamp mod BMW og Audi
0

Lexus RC-F er klar til kamp mod BMW og Audi

Lexus RC-F er klar til kamp mod BMW og Audi
0
0

Lexus præsenterer officielt deres sportscoupe i næste uge på Detroit Motor Show, men billeder af bilen er allerede sluppet ud.

RC-F bliver den mest sportslige bil, Lexus har præsteret siden IS-F og den mægtige LF-A.

Hjertet i Lexus’ konkurrent til BMW M4 og Audi RS5 bliver en 5.0-liters V8 med over 450 hk.

Det placerer RC-F over både M4 og Audi RS5, når det kommer til hestekræfter. M4 har nemlig kun 425 hk, mens RS5 har 444 hk.

Der er ikke offentliggjort tal om RC-Fs præstationer på asfalt, men 0-100 km/t-tiden kommer til at ligge under 4.5 sekunder, mens topfarten formentlig bliver højere end de 250 km/t, de tyske rivaler er begrænset til.

På billederne er det tydeligt at se RC-Fs svulmende former, men de brede hofter er ikke kun til for syns skyld. Selv siger Lexus, at bilen er designet som ’funktionel skønhed’, og at hvert komponent i bilens design er skabt for at bidrage til RC-Fs kørepræstationer.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Over bagklappen sidder en aktiv hækspoiler, som dukker op, når RC-F kommer over 80 km/t og forsvinder igen, når RC-F kører langsommere end 40 km/t.

Lexus RC-F kommer formentlig med 8-trins automatgearkasse med skiftepaler bag rattet. RC-F får i al fald ikke en manuel gearkasse, og det er efterhånden kun BMW M4, som tilbyder det i klassen.

Mere information om RC-F bliver offentliggjort, når Lexus præsenterer sportscoupéen på Detroit Motor Show, som starter 14. februar.

tags: