1. Home
  2. Bilmærker
  3. Mercedes-Benz X-Klasse – Ny picup fra Stuttgart

Mercedes-Benz X-Klasse – Ny picup fra Stuttgart

0
0

Mercedes-Benz har netop vist det seneste skud på det tyske mærkes stamme frem. Og her er noget at glæde sig til for håndværkere med hang til luksus.

93d0c52704c5c9b7_800x800ar

Mercedes vil nemlig tage en bid af pickup-markedet med den kommende X-Klasse. Konceptet, der er den første officielle pickup fra Mercedes bleb vist frem på i Stockholm.

Det forlyder, at Mercedes ikke er alene om udviklingen, men at bilen er blivet til i samarbejde med Renault/Nissan og noget tyder på, at den nye toughe mercer skal baseres på samme bil som de kommende generationer af Nissan Navara og Renault pendant, Alaskan.

Det Mercedes viste frem i Stockholm var ikke produktionsklare biler. Den endelige version af X-Klasse kommer formodentlig på markedet i slutningen af næste år.

Permanent 4×4 og V6

Der findes endnu ingen specifikke detaljer om motorprogrammet, men topmodellen bliver udstyret med en V6-dieselmotor, som leveres sammen med Mercedes-Benz 4MATIC-systemet, der sikrer permanent træk på alle hjul. Drivlinen er udstyret med elektroniske differentialespærrer, og X-Klassen får en lasteevne på 1,1 tons, mens den maksimale trækevne er 3.500 kg. V4-motorer bliver også tilgængelige i den nye X-Klasse.

Læs også:  Verdenspremiere på fjerde generation: Ny Skoda Superb i 2024

ad3adf01fb055986_800x800ar