1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes C63 AMG stationcar med 690 heste!
0

Mercedes C63 AMG stationcar med 690 heste!

Mercedes C63 AMG stationcar med 690 heste!
0
0

Mon ikke de 510 hestekræfter topmodellen af C-klassen tilbyder vil være nok for de fleste? Nej mener tuningsfirmaet Posaidon – eller, de mener i hvert fald det kan gøres bedre.

Derfor har de hævet ydelsen for både den almindelige C63 AMG og S-modellen. Begge modeller er hævet til 690 hestekræfter og 889 newtonmeter! Hav i mente det er 180 hk og 189 Nm mere end C63 AMG S…

For at hæve ydelsen har Posaidon udviklet en ny turbolader, brugt en anden sportsudstødning og ændret ECU’en. Posaidon selv fortæller, at tuningen er lavet med henblik på bedre performance ved accelerationer.

Iflg. Posaidon er accelerationstiden vha. den syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse nede på blot 3,4 sekunder, mens topfarten lyder på 340 km/t…. Når man har så hurtig en bil, så skal man selvfølgelig også blive advaret om fartkameraer, og sådan en app til navigationssystemet tilbyder Posaidon også…

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Går man hele vejen vælges et opgraderet differentiale til bagakslen selvfølgelig også, men så begynder det også at blive en bekostelig affære.