1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes-Maybach Pullman – 6,5 meter lang Maybach
0

Mercedes-Maybach Pullman – 6,5 meter lang Maybach

Mercedes-Maybach Pullman – 6,5 meter lang Maybach
0
0

Hvis en S-klasse ikke er luksuriøs nok, og en Maybach ikke er lang nok – hvad gør man så? Mercedes-Maybach Pullman er svaret.

Den nye Mercedes-Maybach Pullman fejrer også 50 års jubilæet for den mest kendte Pullman. Nemlig Mercedes-Benz 600 fra 1965.

En almindelig Mercedes-Maybach S500/S600 måler 5.453mm, mens en Mercedes-Maybach Pullman er enorme 6.499mm lang! Desuden er den blevet 100mm højere, og akselafstanden er forøget med 4.418mm. Dermed er akselafstanden forøget med en Mazda3 sedan…

Alt pladsen kommer bagsædepassagererne til gode, hvor der er fire komfortable sidepladser, som vender mod hinanden. Man kan dog også bestille sin Pullman med blot to lounge-lignende sæder, hvis man vil have alt benpladsen for sig selv. På bagsædet er der tre analoge displays i loftet, hvor man kan se udendørs temperatur, fart og tid.
Hvis man kigger lidt videre oppe i loftet, så vil man dog også finde et 3D surround lydsystem, der kan gøre bilen til en kørende koncertsal.

Fra standard er ALT interiøret viklet in i læder, men dette er blot starten fortæller tyske Mercedes, da der bliver et væld af muligheder for individualisering for dem som har råd – og vi går ud fra dem som vælger en Mercedes-Maybach Pullman har råd til lidt af hvert…

Kæmper motor og kæmpe pris

Motoren er en 6-liters twinturbo V12 med 530 hk og 830 Nm fra blot 1.900 omdrejninger i minuttet.

Salget startet i begyndelsen af 2016, og prisen starter ved 3.7 millioner kroner uden dansk afgift… Desuden vil den også kunne købes pansret til statsledere, mafiabosser o.l., men det gør den selvfølgelig blot dyrere.

Introduktionen af Mercedes-Maybach Pullman finder sted ved næste måneds Geneve Motor Show, hvor Pullman udgaven udvider S-klasse familien.

Læs også:  Den Elektriske Revolution: Mercedes-Benz G 580 with EQ Technology