1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes præsenterer SLS AMG GT
0

Mercedes præsenterer SLS AMG GT

Mercedes præsenterer SLS AMG GT
0
0

0-100 km/t tiden er reduceret til 3,7 sekunder, da denne udgave har 20 ekstra hestekræfter. På markedet som coupé og roadster til november.

En opdateret udgave af Mercedes-Benz SLS AMG vil være på markedet bade som coupé og roadster til november.

Bilen er døbt Mercedes SLS AMG GT, og den nye bil benytter en tunet udgave af Mercedes-AMGs V8 motor uden turbo, på 6.2-liter. Den yder nu 20 ekstra hestekræfter, hvilket vil sige 583 hk ved 6.800 omdr./min. Momentet forbliver 623 Nm ved 4.750 omdr./min.

Sammen med ændringer til SLS’ syv-trins, dobbeltkoblings gearkasse, der ifølge Mercedes selv skulle give hurtigere skift, slår de ekstra kræfter og ændringer 0,1 sekunder af den i forvejen hurtige 0-100 km/t tid.
Den tyske fabrikant giver en 0-200 km/t tid på 11,2 sekunder og en topfart, der er begrænset til 315 km/t.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?

Revideret affjedring

Også affjedringen er blevet ændret, og har nu et to-trins AMG ‘ride control system’, med hvad Mercedes hævder, er stivere og mere aggressive dæmpere for en mere dynamisk følelse. Tidligere anvendte SLS et tre-trins system, dog som ekstraudstyr.

Med det nye affjedringssystem fra AMG, kan SLS GT’s adaptive dæmpere ændres mellem Sport og Sport Plus indstillinger; sidstnævnte skulle give væsentligt hårdere affjedring end den nuværende SLS.

Den nye affjedring kører stadig på 265/35-19 dæk for, og 295/30-20 bag. De er monteret på støbte alufælge, med et nyt 10-eget design, lakeret i matsort.

Blandt de visuelle ændringer finder man detaljer i pianolak på siden og fronten, tonede forlygter og baglygter, røde bremsekalibre og et GT-emblem på bagsmækken.
I kabinen bliver rattet med flad bund dækket i alcantara, og en ny rød markør på kl. 12-positionen, instrumenter er sorte og rundt omkring findes der detaljer i pianolak.