1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes-reklame: GLE Coupe har racer-sjæl
0

Mercedes-reklame: GLE Coupe har racer-sjæl

Mercedes-reklame: GLE Coupe har racer-sjæl
0
0

Mercedes GLE Coupe bliver jævnligt beskrevet som en dårlig kopi af en BMW X6. Men nu skal det være slut med den lidet flatterende beskrivelse. Derfor har Mercedes lavet en reklame, som skal få os til at ændre opfattelse af den sportsligt inspirerede SUV.

Der er blevet trykket på alle knapperne i Mercedes’ marketingafdeling, da den nye GLE Coupe-reklame til det amerikanske marked skulle laves. Med hjælp fra den verdenskendte tennisspiller Roger Federer bliver den nye model beskrevet som særdeles sportslig, og i en anden reklame fokuseres der på, at GLE Coupe er intet mindre end “en SUV med en sjæl fra en racerbil”.

Det er umiddelbart svært at vurdere, hvad det vil sige, at sjælen kommer fra en racerbil, men uanset hvad er det mere eller mindre ligegyldigt, da der næppe er nogen GLE-ejere, der tager deres bil med på en racerbane. Hvis du virkelig vil have en sportslig Mercedes, er der sådan set masser af muligheder, men GLE Coupe er umiddelbart et rigtig dårligt forslag.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Samtidig har Mecerdes dog også lanceret en reklame for den almindelige GLE, som er noget mere saglig i sit udtryk. Her fokuseres der på sikkerhed, offraod-egenskaber og design. Det skyldes nok blandt andet, at GLE’en grundlæggende har en helt anden berettigelse end Coupe-versionen, som endnu ikke har formået at bevise køberne om, at den er en vellykket model, der har noget unikt at byde på.

Du kan se de tre reklamefilm herunder: