1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mere om den faceliftede Toyota Yaris
0

Mere om den faceliftede Toyota Yaris

Mere om den faceliftede Toyota Yaris
0
0

Toyota har nu frigivet flere billeder og informationer om den faceliftede Yaris, som vi allerede kunne fortælle lidt om tilbage i slutningen af april.

Designet bære selvfølgelig præg af den nye design-DNA Aygoen præges af, og derfor minder den nye Yaris front meget om Aygoen. Der er dog ingen tvivl om, at designet er blevet skarpere og de nye lygter med LED-kørelys giver et helt andet udtryk, når den kommer kørende.
Bagenden er ligeledes ændret med nydesignet bagkofanger og nye LED-lygter.

Indvendig har Toyota forbedret materialernes kvalitet, og nu kan der vælges mere udstyr og interessante kabinefarver. Midterkonsollen er også hævet 23mm for at reducere længden af gearskiftet, hvilket eftersigende har forbedret ergonomien.
Touchskærmen er også blevet større og er opdateret til det nyeste Toyota Touch 2 system.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Toyota selv fortæller affjedringen ligeledes er optimeret, således den nu er mere komfortabel. Den skulle dog samtidig også være blevet mere køreglad, så det glæder vi os til at teste.

Motorudvalget vil fortsat inkludere to benzinmotorer, en diesel og en hybrid. Den lille benzinmotor er blevet optimeret, således CO2-udledningen er nede på 95 g/km med start/stop-system.

tags: