1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mød den nye Toyota Auris
0

Mød den nye Toyota Auris

Mød den nye Toyota Auris
0
0

Toyota har afsløret den nye Auris, og de beskriver den selv med flg. ord: ”markant skarpere design, højere kvalitet i kabinen og billigere i drift end nogensinde før”.

Den nye Auris er i forhold til den nuværende model både blevet 30 mm længere og 55 mm lavere. Dette betyder man nu finder 20 mm mere plads til benene som bagsædepassager, og med den bedre aerodynamik skulle køreegenskaber og brændstofforbrug også være forbedret.

Nyt design

Det er specielt fronten på den nye Auris som kendetegner Toyotas nye designlinje. Det er dermed mere skarpe linjer og et aggressivt design med en markant frontgrill man finder, mens man selvfølgelig ikke har glemt LED-kørelys.

Indvendigt har Auris iflg. Toyota også gennemgået lidt af en forvandling, da både komfort, plads og kvaliteten generelt er forbedret.
Rattet er endda beklædt med nappa læder, mens der også er softtouch materialer over både instrumentpanelet og ved dørbeklædningen.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Udover der er mere plads på bagsædet, så finder man også klassens største bagagerum på 360 liter! Selv hvis man vælger hybridudgaven er der ikke gået på kompromis med bagagerumspladsen, da kombinationen af el og benzin er placeret under bagsæderne.

Er blevet mere økonomisk

Motorudvalget i den nye Auris ligner det nuværende, hvorfor man kan vælge mellem enten 1,33 liters eller 1.6 liters benzinmotor, mens man på dieselsiden finder en 1.4 liters eller 2.0 liters. Ønsker man at køre grønt skal den 1.8 liters fuldhybridsmotor vælges.

Toyotas nye generation af Auris vil ligesom den nuværende model blive bygget på fabrikken i Burnaston i England, hvorm an også samler Avensis.

Vi vil se den nye Toyota Auris ved biludstillingen i Paris, som starter i slut september.

tags: