1. Home
  2. Baggrund
  3. Mød Tom K og vind præmier ved CHGP
0

Mød Tom K og vind præmier ved CHGP

Mød Tom K og vind præmier ved CHGP
0
0

Når Bellahøj i den første weekend af august lægger plads til racerløb med klassiske biler, er der også tænkt på de mindre børn, eller for den sags skyld de store legebørn.

Shell er hovedsponsor og byder på autografer samt fotos med Tom Kristensen, mens man kan være med til at bygge Danmarks største udstilling af LEGO biler.

Der er specielle LEGO byggeborde med tusindvis af klodser, hjul og klistermærker, hvor børn og voksne kan bygge og dekorere LEGO biler. Det 80 kvadratmeter store telt skal omdannes til en voksende udstilling af sjove og spændende biler. ALLE biler bliver fotograferet og uploadet i et digitalt galleri på Flickr.com.

”Gennem årtier har både børn og voksne bygget millioner af biler og racere i LEGO klodser. Og netop nu kan man på Shell-stationerne samle en særlig udvalgt serie af Ferrari modeller i LEGO klodser, når man tanker Shell V-Power eller almindelig Shell benzin og Shell diesel. Derfor syntes vi, det var oplagt at invitere både børn og voksne til at bygge LEGO racerbiler og i fællesskab skabe Danmarks største udstilling af kreative modelbiler”, siger Per Ollikainen som er produktchef for Shell V-Power i Danmark.

Der er dog også præmier i form af LEGO og bilvask. Der udtrækkes 12 tilfældige vindere i blandt alle bilbyggerne. Dermed er det ikke en konkurrence om at bygge den flotteste bil, men blot at have det sjovt lave en kæmpe LEGO biludstilling og fejre Shells 100 års jubilæum i Danmark fortæller Per Ollikainen.