1. Home
  2. Baggrund
  3. Nu er der nytårskur
0

Nu er der nytårskur

Nu er der nytårskur
0
0

Nytårskuren hos de fleste bilforhandlere starter i weekenden, og det betyder du kan gøre brug af flere forskellige gode tilbud. Vi har her samlet nogle af dem.

Ford

Hos Ford er der åbent hos i weekenden d.4.-5. Januar, hvor der er en særlig nytårspris på Focus Edition.

Ford Focus Edition byder blandt andet på 16” alufælge, 2-zoners klimaanlæg, unikt sædeindtræk, SYNC med automatisk nødopkald, Bluetooth, 3,5” multifunktionsskærm og smarte dørkantsbeskyttere, som kun er synlige når dørene åbnes. 
Focus Edition fås fra kr. 226.490.

Alle dem som prøvekører en Ford i weekenden d.4.-5. Januar kan deltage i en konkurrence om et gavekort til en værdi af 40.000 kr.

Peugeot

Franskmændende holder også nytårskur den første weekend i januar, hvor man vil vise de to nyeste medlemmer af løvefamilien frem – 3008 og 5008.

Peugeot 208 Active fås under nytårskuren gratis navigation, hvilket er en besparelse på 20.000 kr. Active-udstyrsniveauet inkluderer allerede infotainment system, aircondition, bluetooth, sædevarme og fartpilot.

3008 har fået en redesignet front, der er karakteriseret af en elegant kølergrill og tågelygter omkranset af krom, nye forlygter og beskyttelsespanel i sandblæst krom. Bagtil lyser Peugeots signatur op i form af nye LED baglygter med tre løvekløer. Prisen for 30008 crossover er 249.990 kr. for en Acces 1.6 VTi 120 hk.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Den nye syv-personers 5008 har også fået et mere let udtryk med en ”flydende” kølergrill med kromramme, nye forlygter og elegante kromdetaljer. Af standardudstyr kan fremhæves: LED kørelys, fleksibel indretning af kabine, Hill Assist, fartpilot/-begrænser, aircondition, 7 sæder, varme i forsæder og læderrat.
Peugeot 5008 fås fra 269.990 kr. for Acces 1.6 VTi 120 hk.

Udover dette tilbyder Peugeot stadig venterabatten på 107, således den fås for 64.990 kr. De 5.000 kr. man får i venterabat, kan man bruge på en udstyrspakke med gummimåtter, stænklapper, panellister, bagagerumsbakke, læderrat og gearknop.

Skoda

Det nye år fejrer Skoda med at holde åbent hus i en hel uge fra d.5.-12. januar. Den tjekkiske bilproducent introducerer samtidig Rapid Spaceback og den nye Yeti.

Rapid Spaceback er stationcarvarianten af den almindelige Rapid hatchback, hvorfor den appellerer til børnefamilien, der har behov for lidt ekstra plads. Prisen starter ved 183.000 kr.

Skoda benytter dog også lejligheden til at introducere den nye Yeti, som nu fås i to forskellige udgaver – en City eller Outdoor variant. Yeti er utrolig praktisk indrettet, og er prissat fra 239.000 kr. med 105 benzinheste og Active udstyr. Vil man have Outdoor-varianten skal man betale 10.000 mere for samme motor og udstyr.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Du kan læse vores test af den nye Skoda Rapid her.

Suzuki

D.11.-12. januar åbner Suzuki sit nytårsshow, hvor der er kampagnenyheder og gratis nytårsgaver til de besøgende.

Suzuki Alto er nu prissat til 69.990 kr., hvilket gør det til Danmarks billigste 5-dørs bil. Det blandede brændstofforbrug er 24,4 km/l, og man har 6 airbags og ESP fra standard. Vil man have GL-udstyrsvarianten koster modellen 82.990 kr.

Swift tilbydes også i en speciel Limited udgave, som der kun kommer 200 eksemplarer af til landet. De er alle nummeret, og udover udstyr som 7 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio samt fjernbetjent centrallås, byder Swift Limited på en masse lækre detaljer. Den har fx også hvid-lakeret tag, to-farvede sidespejle med blinklys, LED kørelys, nydesignede 16” alu-fælge, specielt indtræk med Swift logo og sølvfarvede syninger på sæder og læderrat. Swift Limited med 1.2 ECO+ motor er prissat til kr. 154.990.

Volkswagen

Hos tyske Volkswagen reklameres der med tre specialmodeller med tilnavnet ”Life”, som er en kampagnemodel. Kampagnemodellerne er life up!, Polo Life og Golf Life.

Golf Life: her bliver man enten udstyret med en 122 hestes benzinmotor eller 105 hestes dieselmotor.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Life inkluderer udstyret fra Comfortline, men man har yderligere sportslige 16” letmetalfælge, multifunktionslæderrat og radiosystemet Composition Media. Systemet er en 5,” farvetouchskærm, hvor bluetooth blandt andet er inkluderet.

Prisen med den 122 hestes 1.4 TSI er 293.500 kr., mens dieselvarianten står til 309.000 kr.

Polo Life: Udstyrsniveauet bygger igen videre på Comfortline, og de to motorer er enten en 90 hestes benzin eller dieselmodel, som er angivet til et blandet brændstofforbrug på 27 km/l.
Oveni Comfortline-udstyret finder man 16” letmetalfælge, tågeforlygter, midterarmlæn og navigationsanlægget RNS 315 – her er også indbygget bluetooth..

Life up!: Her er det udstyrsniveauet move up!, som der er arbejdet videre på. Man har tilføjet aircondition, læderrat og betrækket gearknop og håndbremsegrebet med læder. Desuden er prisen for DK-pakken reduceret til blot 2.990 kr., hvor man så får tågeforlygter, sædevarme for, el-justerbare spejle med varme, bluetooth og navigation.

Prisen for life up! er 109.990 kr. med den 60 hestes motor.