1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nu kan du leje en Tesla Model S
0

Nu kan du leje en Tesla Model S

Nu kan du leje en Tesla Model S
0
0

Hos Sixt kan man nu mixleje en Tesla Model S, der altså kort fortalt betyder, at man lejer en bil før man køber den.

Prisen starter ved 9.995 kr. pr. måned inkl. 1.500 km og fri strøm (hvis man altså oplader hos Clever eller ved Teslas Superchargers). Der er dog en udbetaling på 40.000 kr. Vil man undgå udbetalingen, så koster den månedlige leje fra 15.000 kr. Modellerne man kan mixleje er både Model S 70, 85 og 90 og månedslejen er i 3, 6 eller 9 måneder.

Køber man den Tesla Model S man har mixlejet, så starter prisen ved 689.925 kr. Beløbet afhænger selvfølgelig af modellen og hvor lang tid man har lejet bilen forinden. Du kan læse mere om det her.

Leveringstiden er 7-10 dage og Sixt har købt 150 eksemplarer, så der skulle gerne være nok Faktisk er det verdens største Tesla-ordre!

Philip Schack, Adm. Direktør for Sixt, udtaler: ”Vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter at køre Tesla på mere fleksible vilkår og med mulighed for købsoption efter endt lejeperiode. Det giver kunden en chance for at opleve fordelene ved en Tesla inden køb. Hos Sixt kører vi gerne forrest i branchen, og det gør vi igen med verdens største Tesla-ordre. Vi vil gerne gøre Tesla tilgængelig for en bredere målgruppe. Vi gør det nemt og fleksibelt for kunden at køre luksus-elbil, og Tesla S bliver en del af vores nye 2016-koncept: Sixt Luxury Cars.”