1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Fiat 500L er klar til introduktion
0

Ny Fiat 500L er klar til introduktion

Ny Fiat 500L er klar til introduktion
0
0

Fiat 500’s storebror er nu klar til at indtage det danske marked, og det sker med priser fra 194.990 kroner.

Den nye Fiat 500L bliver introduceret hos landets Fiat-forhandlere i weekenden d.3-4 november. Fiat 500L måler 415 cm i længden, hvilket giver den mere plads til både bagsædepassagerer og til bagage. Bagagerummet er fra standard 400 liter, men kan hurtigt på forskellige måder udvides, hvilket bl.a. også betyder genstande op til 2,4 meters længde kan transporteres.

I 500L finder man over 22 opbevaringsrum, hvilket kan anses som positivt hvis hovedet er i orden, men hvis du typisk glemmer hvor du har lagt dine ting, så er dette dermed ikke bilen du bør vælge!

Pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S, Steffen Holm, udtaler:

”Vi er stolte af den nye Fiat 500L, og vi er glade for at præsentere en bil, der opfylder moderne familiers behov. Vi har bevaret mange af de lækre designmæssige detaljer og funktioner fra Fiat 500, men den nye MPV er samtidig helt sin egen – den har en markant større kabine med hele 1500 indretningsmuligheder, og som noget helt særligt fås Fiat 500L med et kæmpe panoramaglastag, der får den rummelige kabine til at virke endnu større og lysere,”

Lidt om motorudvalget

Priserne starter fra 194.990 kr. med den klassiske 1.4 liters firecylindret benzinmotor som yder 95 hk. Den 1.3 liters dieselmotor med 85 hk tilbyder på 200 Nm, og må ligesom benzineren trække en anhænger på op til 1.000 kg (med bremser).

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

I starten af 2013 forventes tilføjelsen af en 105 hestes TwinAir motor til programmet.

Skræddersy den nye 500L

Den nye Fiat 500L tilbyder et utal af farvevarianter, da man kan vælge mellem 11 forskellige pastel- og metallakker, mens der samtidig også er tre forskellige tag-farver. Har du endnu ikke skilt dig nok ud er der flere forskellige fælge, og der er i alt op til 333 kombinationsmuligheder!

Den kørende kaffebar

Mange danskere tager dagligt kaffen med fra køkkenet og ind i bilen, men hvis man erhverver sig den nye 500L kan man lave friskbrygget italiensk kaffe i bilen! Det er selvfølgelig ekstraudstyr og bliver lavet via en speciel kapselbaseret espressomaskine, Lavazza A Modo Mio. Antallet af ulykker grundet chauffører som har fået skoldhed kaffe i skødet bliver dog også spændende at følge…

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Svend Overgaard Lauersen som er administrerende direktør hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S slutter af med flg. udtalelse:

”Fiat 500-familien er vokset, og vi er sikre på, at danskerne vil tage godt imod vores nye kompakte MPV, for den er optimal til børnefamilier med en forkærlighed for elegant design. Den rummelige bil har et imponerende udstyrsniveau, og det er muligt at udnytte sin Fiat 500L maksimalt i alle hverdagens situationer. Fiat 500 har nydt stor succes i Danmark med over 12.000 solgte biler, og derfor har vi virkelig set frem til at kunne introducere den nye Fiat 500L, som viderefører arven fra vores charmerende livsstilsbil”