1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny TwinAir-motor til Panda uden turbo
0

Ny TwinAir-motor til Panda uden turbo

Ny TwinAir-motor til Panda uden turbo
0
0

Fiat har introduceret en ny TwinAir-motor til Panda-familien med 65 heste, og det bliver beskrevet af den italienske bilfabrikant som et ”perfekt match til den ikoniske Panda”.

Med introduceringen af den nye motorvariant medfølger ”Ciao”-udstyrsvarianten, hvor priserne med den ovennævnte motor starter ved kun 89.990 kr. i en begrænset periode. Den normale pris er 94.990, men i tilbudsperioden kan man for denne sum får udstyrsvarianten Pop kombineret med den turboløse TwinAir-motor. Herudover skal man dog tilkøbe aircondition som koster 10.000 kr..

Læs vores test af Fiat Panda TwinAir med turbo her.

Pressechef Steffen Holm hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S udtaler:

”Hos Fiat har vi set meget frem til at introducere den nye 65 hestes TwinAir motor i Panda-programmet. TwinAir er den første motor, som er bygget op omkring vores unikke MultiAir-system, og den er udstyret med en mængde avanceret teknologi, som tilfører endnu mere glæde til køreoplevelsen i en Panda,”

Motorens CO2-udledning og brændstoføkonomi er uændret ift. den 85 hestes almindelige TwinAir-motor med turbo, hvorfor man kan køre 23,8 km/l, mens CO2-udledningen er angivet til 99 g/km.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Facts om den nye TwinAir-motor:

[table “” not found /]

tags: