1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nyt design til Renault Megane
0

Nyt design til Renault Megane

Nyt design til Renault Megane
0
0

Nu får Mégane som den sidste Renault en ny front, således deler den designlinje med resten af Renault-modelprogrammet.

Udover designet opdateres sænkes priserne og udstyrsniveauerne opgraderes. En speciel Bose Edition introduceres på firmabilsmarkedet.

Renaults nye designlinje inkluderer det store logo på fronten, et sæt nye lygter og en re-designet front. Den første model som gjort brug af de nye linker var Clio, og efterfølgende har de resterende biler i modelprogrammet fået samme designoverhaling.

Prisen reduceres med 20.000 kr., hvilket er en permanent besparelse og ikke blot et introduktionstilbud. Dermed starter priserne ved 179.900 kr., mens stationcarmodellen, Sport Tourer, koster fra 189.900 kr.

Mellemudstyrsniveauet Expression er volumenmodellen, og her er flg. ting standardudstyr: cruisecontrol, dobbeltzonet elektroniske klimaanlæg, læderrat, regn- og lyssensor, LED lys og lakerede sidelister. Efter opdateringen er det dog kun udstyrsniveauerne Authentique og Expression som er tilgængelige.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Motorprogrammet består nu af to benzinmotorer samt én dieselmotor. Den mindste benziner er den velkendte kedelige 110 hestes 1.6’er, mens den nye 1.2 Tce med 115 hk er væsentlig mere interessant. Tilmed kører den næsten 19 km/l, og har hele 40 nm mere end 1.6’eren. Dieselmotoren er den 1.5 Dci med 110 hk, og med mulighed for at tilkoble EDC-dobbeltkoblingsgearkassen. Brændstoføkonomien er op til 28,6 km/l!

Luksus for flådeejerne

Firmabilsejerne har dog nogle andre muligheder. En specialversion med navnet Bose Edition, der som navnet antyder, er udstyret med et godt anlæg. Otte Bose højtalere samt en subwoofer er placeret under førersædet, hvilket efter sigende skulle give en god lyd i kabinen. Motoren til denne model er en 1.6 liters diesel med 130 heste, og man har både 17” alufælge, dobbeltzonet klimaanlæg, integreret Tom Tom navigation, hands free nøglekort og el-klapbare sidespejle. Beskatningsgrundlaget begynder ved blot 207.715 kr.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Selvfølgelig får den fantastiske Mégane RS også en overhaling, og prisen starter ved 460.000 kr.