1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Officielle billeder af Skoda Rapid
0

Officielle billeder af Skoda Rapid

Officielle billeder af Skoda Rapid
0
0

Nu har Skoda offentliggjort de første officielle billeder af den produktionsklare Rapid sedan. – Bilen skal lappe hullet mellem Fabia og Octavia.

Den nye Skoda Rapid skal stjæle kunder fra blandt andet VW Golf samt Ford Focus, og er den er den første model med Skodas nye designlinjer. – Ligesom fra Vision D konceptet kan designsproget kendes på de karakteristiske forlygter og det nye Skoda-logo uden grøn farve på fronten.

Motorudvalget består af syv forskellige varianter, hvoraf fem er benzin og de resterende to dieselmotorer. – Detaljerne omkring disse motorer afventer vi dog stadig.

Platformen er taget fra den nuværende VW Polo, men den er blevet gjort større, så både kabinen og bagagerummet efter sigende bliver større end det vi kender fra Octavia. Længden er 4,48 meter mens bredden er 1,7 meter.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Skoda Rapid får verdenspremiere ved Paris Motor Show til september, og modellen vil kunne findes hos europæiske forhandlerne senere på efteråret. – Det vides endnu ikke om den vil blive solgt i Danmark.

tags: