1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Peugeot viser Urban Crossover
0

Peugeot viser Urban Crossover

Peugeot viser Urban Crossover
0
0

Peugeot har løftet sløret for et nyt globalt crossover concept ved Beijing Motor Show. Peugeot Urban Crossover er blevet designet i et samarbejde mellem Peugeots designstudier i Paris, Shanghai og Sao Paulo og et udviklet med henblik på de fremtidige transportbehov i megabyer.

Konceptet er 4140mm langt og 1740mm bredt. Stylingen minder om HR1 konceptet, der først blev set på Paris Motor Show i 2010. Peugeot hævder at bilen kombinerer elegance og raffinement fra en sedan med frækheden fra en SUV.

Forenden er en videreudvikling på fronten af den nye 208. Forruden er vinklet, og giver sammen med en lav taglinje en coupéagtig profil. Man ser også brede og formfulde skærme, der giver bilen et lavt og bredt udseende.

Peugeot siger at dobbelt-boble taget og spoileren er inspireret af RCZ. Den franske fabrikants nye ’klo’ design til lygterne findes også for og bag.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

Om konceptets eventuelle markedsandele sagde Peugeot:

“It is the synthesis of Peugeot’s know-how in creating a small vehicle combining agility, compactness, multi-role ability and confident styling at the service of young city dwellers that like the city, live the city, creating the city, while still loving to escape it.”