1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Porsche 911 jubilæumsmodel
0

Porsche 911 jubilæumsmodel

Porsche 911 jubilæumsmodel
0
0

Da det er 50 år siden Porsche 911 blev præsenteret, og dette er modellen som lige siden har repræsenteret Porsche sjæl, bliver det markeret med en jubilæumsmodel.

Jubilæumsmodellen vil blive præsenteret ved motorudstillingen i Frankfurt til september, og den vil blive produceret i 1.963 eksemplarer(i 1963 blev Porsche 911 vist første gang).
Modellen som er baseret på 911 Carrera S har fået det sigende navn “911 50th Anniversary Edition“. Dermed har man baghjulstræk og en klassisk sekscylindret 3,8 liters Porsche boxermotor, mens chassiet normalt er forbeholdt den firehjulstrukne Carrera 4S med de bredere bagskærme.

Den 400 hestes 911 Carrera S har en særlig kalibreret udgave af Porsche Active Suspension Management (PSM), som bedre udnytter den bredere sporvidde og ekstra vejgreb, som følger med chassiet fra Carrera 4.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Hylder det klassiske

Porshce fortæller selv den særlige sportsudstødning modellen er udstyret med giver en helt speciel lyd, mens de 20” unikke alufælge i matsort med højglaspoleret aluminium sender en hyldest til de klassiske Fuchs-fælge. Kromstriber er også at finde på luftindsugningen foran, over motorrummet og mellem baglygterne.

Jubilæumsmodellen fås i to unikke farver, henholdsvis en lys Graphite Grey og en mørk Geyser Grey metallic. Bagenden prydes af det særlige ”911 50”-logo, hvilket man også kan se på omdrejningstælleren, i dørkarmene, og broderet i nakkestøtterne. Man finder yderligere et særligt emblem i passagersiden af instrumentbordet med det individuelle produktionsnummer. Kromstriben omkring vinduesrammerne og de særlige sidespejle fra Porsche Sport Design-linjen gør den også genkendelig.

Når først vilddyret er tændt vil man bemærke, at tallene i instrumenterne har den særlige grønne farve fra dengang, ligesom nålene i instrumenterne er i hvid og sølv.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Porsche 911 50th Anniversary Edition bliver introduceret i Danmark til efteråret, hvor prisen med en syvtrins manuel gearkasse starter fra 2.590.784 kr.. Ønsker man den syvtrins PDK-gearkasse er prisen 2.672.207 kr., og man kan allerede nu bestille den hos en af de to autoriserede Porsche forhandlere.

tags: