1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Rygter: Så vild bliver Veyrons efterfølger
0

Rygter: Så vild bliver Veyrons efterfølger

Rygter: Så vild bliver Veyrons efterfølger
0
0

Det er efterhånden 10 år siden, den eksklusive Bugatti Veyron kom på markedet. Efter sigende skulle der kun være omkring 15 modeller tilbage, som endnu ikke har fundet en ejer, så der er ikke noget at sige til, at rygterne om en efterfølger er begyndt at svirre. Vi har samlet nogle af de mest troværdige.

Da Bugatti Veyron blev officielt præsenteret i 2005, var det med nogle afsindige præstationer i bagagen, som ingen andre hidtil havde kunnet præstere i en gadebil. 407  km/t lød topfarten på i den første generation Veyron, mens SuperSport-versionen præsterede intet mindre end 431 km/t. Begge rekorder bliver dog gjort til skamme, når næste generation rammer markedet.

Den nye topfart skulle efter sigende ligge helt oppe på 460 km/t, og de første 100 km/t skulle kunne nås på 2,3 sekunder.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Foruden en 8-liters W16-turbomotor, får den nye Bugatti efter sigende en hybridteknologi, som samlet set skal levere i omegnen af 1500 hestekræfter. Og den enorme kraft bliver overført til alle fire hjul gennem en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse.

Ifølge rygterne vil Bugatti løfte sløret for Veyrons efterfølger i 2016, så den kan være klar til at blive sendt på markedet i 2017.

Ligesom forgængeren skal den kommende Bugatti altså sætte samtlige konkurrenter til vægs, når det kommer til præstationerne, så vi endnu en gang kan kåre en ny “Verdens hurtigste gadebil”. Dét er vi mange, der glæder os til!