1. Home
  2. Bilmærker
  3. Opel
  4. Så vilde er Opel Astra LED Matrix lygterne!
0

Så vilde er Opel Astra LED Matrix lygterne!

Så vilde er Opel Astra LED Matrix lygterne!
0
0

Opel Astra vandt prisen som Årets Bil i Danmark 2016, og det var ikke uden grund. Astra har mange nye spændende teknologier, og det var lige netop det, som var med til at sikre Astra den prestigefyldte pris.

IntelliLux LED Matrix-forlygterne er et godt eksempel på nogle af de innovationer, som man kan tilkøbe til Astra. Normalt er dette noget, som man kun vil kunne få i luksusklassen, men med ét har Opel gjort det muligt for mange flere at nyde godt af den komfort og sikkerhed som LED Matrix forlygterne giver. Desuden tilbydes Astra også med bl.a. ventileret førersæde med massagefunktion, der gør selv de længste køretur til en leg.

Prisen for Opel Astra starter ved 194.640 kr., men man kan også vælge at privatlease til 2.695 kr.
Den i øjeblikket ultimative Opel Astra har en 136 dieselhestekræfter, en sekstrins automatgearkasse og udstyrsniveauet Innovation – prisen er cirka 320.000 kr. Udstyrsniveauerne under hedder Dynamic, Enjoy og Essentia. Det sidstnævnte Essentia udstyrsniveau er indstigningsniveauet. Alle fra standard er Astra fyldt med udstyr, men det førnævnte ekstraudstyr er et godt eksempel på, hvad man kan forvente, hvis man vælger en veludstyret Astra.

Dette er en advertorial